Prosta delovna mesta

Postani kooperant za prirejo jajc ali dobavitelj za jajca  podjetja MEJA ŠENTJUR, d.d. 

Podjetje MEJA ŠENTJUR, d.d. išče sodelavce na področju prireje jajc.

Nudimo:  dolgoročno odkupno pogodbo za jajca,  pomoč pri tehnologiji prireje jajc, naše nabavne vire repromaterialov. 

 Več informacij dobite pri:  Roman Gregorn 03-747-1-502 ali  Andrej Ocepek 03-747-1-506.

MEJA ŠENTJUR, d.d. objavlja prosto delovno mesto TRAKTORIST - KMETIJSKI DELAVEC

ŠTEVILO PROSTIH DELOVNIH MEST: 1

OPIS DELOVNEGA MESTA: traktorska dela ter ostala strojna in ročna dela v kmetijstvu (sadjarstvo, poljedeljstvo), naklad in razklad blaga,  osnovna vzdrževalna dela na kmetijski mehanizaciji, vodenje evidenc,  druga dela v skladu s strokovno usposobljenostjo. 

PRIČAKUJEMO: končano vsaj srednjo šolo (zaželena kmetijska smer), izpit B in F kategorije, delovne izkušnje pri delu s traktorjem, veselje do kmetijskih opravi (ročnih in strojnih), ročne spretnosti, delo v skupini. 

LOKACIJA DELA:  Selce - Voličina in  Trate - zg. Velka.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo za določen čas enega leta, z 2-mesečnim poskusnim obodjem, z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas. Pisne vloge z življenjepisom sprejemamo na naslov: MEJA ŠENTJUR, d.d., Cesta L. Dobrotinška 3, 3230 ŠENTJUR ali na jerica.rihter@meja.si najkasneje do 21.02.2020! Dodatne informacije glede dela na tel. 041 878 032 (Amon Marko).

 

MEJA ŠENTJUR, d.d. objavlja prosto delovno mesto KMETIJSKI DELAVEC V PAKIRNEM CENTRU.

ŠTEVILO PROSTIH DELOVNIH MEST: 1

OPIS DELOVNEGA MESTA: opravljanje raznih ročnih in strojnih del v pakirnem centru za jajca, vodenje evidenc, priprava blaga tr opravljanje drugih del v skladu s strokovno usposobljenostjo. 

PRIČAKUJEMO: vsaj srednja poklicna šola, ročne spretnosti, prilagodljivost, delo v skupini, izpit B kategorije, dobro znanje in razumevanje slovenskega jezika. 

LOKACIJA DELA: Voglajna 8, Gorica pri Slivnici. 

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo za določen čas enega leta - do prihoda delavke s porodniškega dopusta, z enomesečnim poskusnim obdobjem. 

Pisne vloge z življenjepisom sprejemamo na naslov: MEJA ŠENTJUR d.d., Cesta L. Dobrotinška 3, 3230 ŠENTJUR ali na jerica.rihter@meja.si najkasneje do 21.2.2020!