Prosta delovna mesta

MEJA ŠENTJUR, d.d. objavlja prosto delovno mesto TRAKTORIST - KMETIJSKI DELAVEC

OPIS DELOVNEGA MESTA: traktorska dela ter ostala strojna in ročna dela v kmetijstvu (sadjarstvo, poljedeljstvo), naklad in razklad blaga,  osnovna vzdrževalna dela na kmetijski mehanizaciji, vodenje evidenc,  druga dela v skladu s strokovno usposobljenostjo. 

PRIČAKUJEMO: končano vsaj srednja šola (zaželena kmetijska smer), izpit B in F kategorije, delovne izkušnje pri delu s traktorjem, veselje do kmetijskih opravil (ročnih in strojnih), ročne spretnosti, delo v skupini. 

LOKACIJA DELA:  Selce - Voličina in  Trate - Zgornja Velka.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo za določen čas enega leta, z 2-mesečnim poskusnim obdobjem, z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas. Pisne vloge z življenjepisom sprejemamo na naslov: MEJA ŠENTJUR, d.d., Cesta L. Dobrotinška 3, 3230 ŠENTJUR ali na jerica.rihter@meja.si do 31.07.2020!

Dodatne informacije glede dela na tel. 041 878 032 (Amon Marko).

 

Meja Šentjur, d.d. objavlja prosto delovno mesto TRAKTORIST - KMETIJSKI DELAVEC V ŠENTJURJU

OPIS DELOVNEGA MESTA: Traktorska dela ter ostala strojna in ročna dela v kmetijstvu (sadjarstvo in poljedeljstvo), naklad in razklad blaga; osnovna vzdrževalna dela na kmetijski mehanizaciji; vodenje evidenc; druga dela v  skladu s strokovno usposobljenostjo.

PRIČAKUJEMO: končana vsaj srednja poklicna šola (zaželena kmetijska, strojna smer); izpit B kategorije; izpit za traktor - F kategorija; delovne izskušnje pri delu s traktorjem; veselje do kmetijskih opravil (ročnih in strojnih) ročne spretnosti, delo v skupini.

LOKACIJA DELA: Ponikva pri Šentjurju z okolico.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo za določen čas enega leta, z dvomesečnim poskusnim delom, Možnost kasnejše zaposlitve za nedoločen čas

Pisne vloge z življenjepisom sprejemamo na naslov: MEJA ŠENTJUR, d.d., Cesta Leona Dobrotinška 3, 3230 ŠENTJUR ali na jerica.rihter@meja.si do 31.07.2020.

 

Meja Šentjur d.d. potrebuje SEZONSKE DELAVCE za REDČENJE JABOLK - Selce/Trate

OPIS: delo redčenja jabolk v sadovnjakih; lažje fizično delo, delno poteka na višini

PRIČAKOVANJA: spretnost; pripravljenost dela v skupini

NUDIMO: sezonsko delo po pogodbi o začasnem in občasnem delu; obdobje dela - TAKOJ do predvidoma 20.7.2020; delovni čas 7-15. ure; plačilo 4,20 € neto/uro (malico in prevoz si uredite sami). 

LOKACIJA DELA: Selce - Voličina in Trate - Zgornja Velka. 

KAKO SE PRIJAVITI: telefon - 041-809-185 Olga Kokol

 

Iščemo KOOPERANTE/DOBAVITELJE za jajca hlevske, proste in ekološke reje. 

Več informacij dobite pri:

* OCEPEK Andrej, 03-7471-506; andrej.ocepek@meja.si

* GREGORN Roman, 03-747-1-502; roman.gregorn@meja.si