Prosta delovna mesta

MEJA ŠENTJUR, d.d. objavlja prosto delovno mesto TRAKTORIST - KMETIJSKI DELAVEC

ŠTEVILO PROSTIH DELOVNIH MEST: 1

OPIS DELOVNEGA MESTA: traktorska dela ter ostala strojna in ročna dela v kmetijstvu (sadjarstvo, poljedeljstvo), naklad in razklad blaga,  osnovna vzdrževalna dela na kmetijski mehanizaciji, vodenje evidenc,  druga dela v skladu s strokovno usposobljenostjo. 

PRIČAKUJEMO: končano vsaj srednja šola (zaželena kmetijska smer), izpit B in F kategorije, delovne izkušnje pri delu s traktorjem, veselje do kmetijskih opravil (ročnih in strojnih), ročne spretnosti, delo v skupini. 

LOKACIJA DELA:  Selce - Voličina in  Trate - zg. Velka.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo za določen čas enega leta, z 2-mesečnim poskusnim obodjem, z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas. Pisne vloge z življenjepisom sprejemamo na naslov: MEJA ŠENTJUR, d.d., Cesta L. Dobrotinška 3, 3230 ŠENTJUR ali na jerica.rihter@meja.si najkasneje do 21.04.2020! Dodatne informacije glede dela na tel. 041 878 032 (Amon Marko).

 

Meja Šentjur, d.d. objavlja prosto delovno mesto VZDRŽEVALEC NA FARMI KOKOŠI NESNIC

ŠTEVILO PROSTIH DELOVNIH MEST: 1

OPIS DELOVNEGA MESTA: Vzdrževanje naprav in opreme v perutninarski proizvodnji in pakirnem centru za jajca, osnovna uporaba nadzornega sistema za hleve (alarmni sistemi, krmljenje, napajanje, ventilacija), manipulacija s hlevskim gnojem (sušenje in odprema v predelavo), delo z viličarjem in osnovnim orodjem za vzdrževanje, naročanje krmil in rezervnih delov, vodenje in nadzor dela delavcev v času investicij, vodenje evidenc ter opravljanje drugih del v skladu s strokovno usposobljenostjo. 

PRIČAKUJEMO: končana vsaj srednja poklicna šola ( strojne, elektro smeri), izpit B kategorije, izpit za viličarja, delovne izkušnje na področju vzdrževalnih strojnih naprav in pri delu z viličarjem. 

LOKACIJA DELA: Voglajna 8, Gorica pri Slivnici

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo za določen čas enega leta, z dvomesečnim poskusnim delom, Možnost kasnejše zaposlitve za nedoločen čas

Pisne vloge z življenjepisom sprejemamo na naslov: MEJA ŠENTJUR, d.d., Cesta Leona Dobrotinška 3, 3230 ŠENTJUR ali na jerica.rihter@meja.si najkasneje do 24.4.2020.

Dodatne informacije glede vsebine dela na tel. 041754871 pri g. Rus.