O podjetju

Meja Šentjur d.d. je kmetijsko podjetje s proizvodnjo jajc, jabolk in žitaric. Osrednja dejavnost podjetja je kvalitetna slovenska proizvodnja na osnovi izkušenj iz preteklosti in spremljanje novih trendov na področju proizvodnje. Za kvaliteto lastnih proizvodov poskrbimo tudi s skrbno izbrano dostavo naših proizvodov do prodajnih polic. S tem ohranjamo kakovost naših proizvodov in prepoznavnost proizvodov Meja Šentjur, d.d. kot prepoznavna in zaupanja vredna blagovna znamka. 

Meja Šentjur, d.d. se pod tem nazivom pojavlja v Sloveniji od leta 1989, pred tem je delovalo v sklopu Kmetijskega kombinata Šentjur. 

Kvaliteto naših proizvodov določa zakonodaja, certifikacijske hiše in tudi naši kupci. 

Pri proizvodnji jajc je v ospredju skrb za kvalitetno proizvedena jajca in za dobro počutje kokoši nesnic. Pri proizvodnji jajc se srečujemo z različnimi načini reje kokoši, kakor tudi z različnimi načini prehrane kokoši. 

Pri proizvodnji sadja in žit je v ospredju skrb za kvaliteten proizvod in varovanje okolja. Skrb pri izbiri zaščitnih sredstev in gnojil je stalnica v proizvodnji in zmanjšanja na minimum. Vsa izbrana sredstva so skrbno izbrana in prijazna človeku in okolju.

 

Meja Šentjur, d.d. 

Cesta Leona Dobrotinška 3

3230   ŠENTJUR

 

Telefon: --386-3-747-1500

Email: meja@meja.si

DŠ: SI69211612